Sijainti: Pääsivu / Tapahtumat-Händelser / Tarinaretki ”Menninkäinen ja kadonneet ilmansuunnat”

Tarinaretki ”Menninkäinen ja kadonneet ilmansuunnat”

Milloin 24.10.2021
alkaa 10:00 loppuu 13:00
Yhteyshenkilön nimi Anna-Lena Starck
Yhteyshenkilön puhelinnumero 050-5244894
Järjestäjä Vaasan ympäristöseura - Vasa miljöförening ry
Lisää tapahtuma kalenteriin vCal
iCal
Lähde mukaan auttamaan Öjenin metsän menninkäistä, joka on kadottanut ilmansuunnat eikä löydä suuntaa takaisin kotikolollensa!
Tarinaretki ”Menninkäinen ja kadonneet ilmansuunnat” on alakouluikäisille lapsille suunnattu ja sen kautta opitaan suunnistusta luonnon merkkejä yhdessä tarkastelemalla. Tarinaosuus retkestä toteutetaan Öjenin luontopolun alusta Kompassivuorelle (Kompassberget) saakka.
Siitä jatkamme vaellusta luontopolun nuotiopaikalle, missä pidämme yhteisen eväshetken. Ohjattu retki päättyy nuotiopaikalle, joka sijaitsee noin puolessa välissä luontopolkua. Osallistujat voivat perheineen jatkaa nuotiopaikalta eteenpäin ja kiertää luontopolku ympäri. Luontopolun kokonaispituus on 4,5 km.
Tarinaretki toteutetaan suomenkielisenä.
Pukeutuminen sään mukaan, retkijalkineiksi suosittelemme kumisaappaita. Omat eväät ja istuinalusta mukaan!
Kokoonnumme Öjenin luontopolun parkkipaikalla Myrgrundintien varrella. Öjenin kulkuyhteydet ja kartat löytyvät Luontoon.fi -sivustolta: https://www.luontoon.fi/ojen/kartatjakulkuyhteydet
Osallistuminen on maksutonta. Retkelle ennakkoilmoittautuminen osoitteeseen al.starck(at)gmail.com tai puh. 050-5244894 torstaihin 21.10 mennessä. Rajoitettu osallistujamäärä. Ilmoita lapsen nimi ja ikä, vanhemman puhelinnumero sekä mahdolliset allergiat tai sairaudet, jotka voivat muuttua akuuteiksi (esim. diabetes, astma). Retkellä pitää olla lapsen vanhempi tai muu aikuinen mukana, mutta tämä voi halutessaan kävellä omassa tahdissaan nuotiopaikalle.
kuuluu seuraaviin kategorioihin: