Sijainti: Pääsivu / Luonnonsuojelupiirin kevätkokouksessa tutustuttiin Mietoistenlahteen

Luonnonsuojelupiirin kevätkokouksessa tutustuttiin Mietoistenlahteen

Mietoistenlahtikuvammlsy.jpg
Mietoistenlahti. Kuva: Mynämäen-Mietoisten lsy

Suomen luonnonsuojeluliiton Varsinais-Suomen piiri piti kevätkokouksensa lauantaina 24.3. Mynämäen Mietoisissa Saaren kartanossa. Kokouksessa hyväksyttiin Luonnonsuojelupiirin toimintakertomus ja tilinpäätös vuodelle 2017.

Hannuonnitteleeyhdistyst.JPG
Piirikokouksen yhteydessä järjestettiin juhlatilaisuus yhteistyökumppaneitten kanssa. Aluepäällikkö Hannu Klemola onnittelee yhdistystä. Kuva: Mynämäki-Mietoisten lsy.
Kokouspaikka tarjosi myös hienot ja historialliset puitteet Mynämäen-Mietoisten luonnonsuojeluyhdistyksen 30-vuotisjuhlille. Kokousedustajat ja muut juhlavieraat saivat nauttia musiikkiesityksestä, kartanon esittelystä ja maittavista juhlaruoista.

Juhlivatvieraat.JPG
Kuva: Mynämäki-Mietoisten lsy

 

 

 

 

Lopuksi saimme kuulla yhdistyksen ja sen yhteistyökumppanien Mietoistenlahti kaikille -hankkeesta, jossa piirikin on mukana. Petri Varjonen luonnonsuojeluyhdistyksestä kertoi hankkeen taustasta ja vei osallistujat kevättalviselle lahdelle tutustumaan hankkeessa tehtäviin toimintoihin, mm. uuden perhelintutornin tulevalle rakennuspaikalle.

Paikalla oli yli 40 osallistujaa ja päivä tarjosi monia hienoja kokemuksia ja muisteloita. Kiitos kaikille osallistujille!

Pirjolleojennetaankultainenansiomitali.JPG
Piirikokouksen yhteydessä järjestettiin juhlatilaisuus yhteistyökumppaneitten kanssa. Pirjo Majuri vastaanottaa kultaisen ansiomitallin. Kuva: Mynämäki-Mietoisten lsy.

Varsinais-Suomen luonnonsuojelupiiri on Suomen luonnonsuojeluliiton maakuntajärjestö, joka edistää toimialueensa luonnon- ja ympäristönsuojelua.

« syyskuu 2020 »
syyskuu
matiketopelasu
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930