Sijainti: Pääsivu / Liity

Liity jäseneksi!

Tule mukaan norppajengiin!

 

Suomen luonnonsuojeluliitto on maamme suurin, vahva luonnon etujärjestö. Luonnonsuojeluliitossa on lähes 30 000 henkilöjäsentä, 15 luonnonsuojelupiiriä ja Luonto-Liitto sekä noin 160 paikallisyhdistystä. Suomen luonnonsuojeluliiton jäseneksi liitytään paikallisyhdistyksen kautta. Yhdistykset ovat piirien jäseniä ja piirit liiton jäseniä.

 

Liity jäseneksi !


Katso Uudenmaan Paikallisyhdistykset -sivulta oman yhdistyksesi yhteystiedot. Voit myös liittyä muuhun kuin asuinkuntasi yhdistykseen, esimerkiksi mökkikuntasi yhdistykseen.

Liittyessäsi Suomen luonnonsuojeluliiton ja paikallisyhdistyksen jäseneksi saat Luonnonsuojelija-lehden sekä muihin jäsenetuihin oikeuttavan jäsenkortin. Jäsenyys maksaa 35 euroa vuodessa.

Sinä saat:

 • Luonnonsuojelija_2_2015Luonnonsuojelija -jäsenlehden. Lehti sisältää luonto- ja ympäristöasiaa sekä tietoa liiton, paikallisyhdistysten ja piirien toiminnasta neljä kertaa vuodessa.
 • jäsenalennuksen Suomen Luonto -lehden tilaushinnasta
 • pääset vaikuttamaan paikallisyhdistyksen toimintaan
  • voit tulla mukaan käytännön suojelutyöhön: yhdistyksessä järjestetään retkiä,  tapahtumia ja kunnostustalkoita sekä tehdään kannanottoja paikallisista ympäristökysymyksistä
  • saat ajankohtaista tietoa luonto- ja ympäristöasioista sekä kursseista ja retkistä, kun kerrot liittyessäsi myös sähköpostiosoitteesi!

   
  Jäsenmaksusi käytetään paikalliseen, alueelliseen ja valtakunnalliseen luonnon- ja ympäristönsuojelutyöhön.

  Luonnonsuojeluliitolla on myös edullinen perhejäsenmaksu 15 €. Perhejäseneksi voivat liittyä varsinaisen jäsenen kanssa samassa taloudessa asuvat henkilöt. Jäsenedut ovat samat, mutta samaan talouteen postitetaan vain yksi jäsenlehti.

  Opiskelijajäsen (28 €) liittyy sekä Luonto-Liiton että Luonnonsuojeluliiton jäseneksi, ja saa molempien järjestöjen jäsenedut ja jäsenlehdet - Luonnonsuojelijan ja Nuorten Luonnon. Opiskelijajäsenen on oltava päätoiminen opiskelija ja ilmoitettava jäseneksi liittymisen yhteydessä oppilaitoksensa nimi ja paikkakunta.