Sijainti: Pääsivu / Vantaan Luonnonystävät

Vantaan Luonnonystävät

Vantaan Luonnonystävät ry eli VaLu on Luonto-Liiton Vantaan aluejärjestö. VaLu järjestää lapsille ja nuorille monipuolista ja kaikille avointa toimintaa.

 

PERHEIDEN LUONTOLEIRIT
Viikonlopun mittaiselle kodikkaalle perheleirille ovat tervetulleita kaikki vauvasta vaariin! Leirillä puuhataan luonnossa koko perheen voimin. Ohjelmassa on niin vauhdikasta luontotoimintaa kuin rauhoittumistakin luonnon keskellä. Perheleirielämään kuuluvat myös metsäretket, leikit, pelit, leirinuotiot sekä tietenkin saunominen ja uinti. Lapsille ja aikuisille on sekä omaa että yhteistä ohjelmaa.

valu logo.jpg

 

 

  • LEIRIT ovat perinteikäs osa VaLun kesää ja vähän talveakin. Vajaan viikon pituiset nuorten ja lasten luontoleirit ovat erinomainen tapa viettää lomaa! Lisäksi järjestämme koko perheen yhteisiä leiriviikonloppuja!

 

  • VaLu2NUORTENILLAT Pauligin huvilalla kokoavat valulaisia leppoisaan illanviettoon. Aiheet  vaihtelevat suurpedoista solmuvärjäykseen, ja tarjolla on aina iltapalaherkkuja sekä mukavaa hengailua. Tervetuloa mukaan!

 

  • LUONTOKERHOT tutustuttavat lapset luonnon ihmeisiin hauskalla ja kiinnostavalla tavalla. Itse keksiminen, tekeminen ja kokeminen ovat kerhoissa etusijalla.

 

VaLu1 

 

  • RETKET ovat VaLun valtti. Retkillä mm. kuunnellaan pöllöjä, kiikaroidaan muuttolintuja, taivastellaan tähtiä, pyöräillään, seurataan kevään etenemistä, suksitaan suolla ja maistellaan sieniä.

 

  • KURSSIT opettavat niin käden- kuin tietotaitoakin. Suosituimpia VaLun kursseja ovat  kasvisruoka- ja vegaanileivontakurssit, joita järjestetään 4-5 kertaa vuodessa.


Lisätietoa VaLun toiminnasta ja ajankohtaiset tapahtumat löydät Luonto-Liiton Uudenmaanpiirin nettisivuilta: www.luppi.fi

 

 

VaLu3