Sijainti: Pääsivu / Ke 10.2. keskustellaan aurinkosähköstä

Ke 10.2. keskustellaan aurinkosähköstä

Tietokirjailija, yrittäjä JANNE KÄPYLEHTO vierailee Kohtuusklubissa tarjoilemassa vinkkejä tee-se-itse-miehille ja -naisille aurinkopaneelien rakentamisesta. Tiedossa on hauska ilta tärkeän asian merkeissä.
Milloin 10.02.2016
alkaa 18:00 loppuu 20:00
Missä Tieteiden talo, Kirkkokatu 6, sali 404
Yhteyshenkilön nimi
Yhteyshenkilön puhelinnumero 044 258 0598
Järjestäjä Suomen luonnonsuojeluliiton Uudenmaan piiri, Kohtuusklubi
Lisää tapahtuma kalenteriin vCal
iCal

Aurinkosähkö on kannattavaa, kohtuullista ja hauskaa

Tervetuloa kuulemaan painavaa asiaa aurinkosähköstä keskiviikkona 10.2. klo 18 - 20 Tieteiden talolle, Kirkkokatu 6, sali 404. Tapahtuma on yksi Uudenmaan piirin Kohtuusklubi-illoista, jonne kaikki ovat tervetulleita.

  • Luonnonsuojeluliiton Uudenmaan piirin Kohtuusklubi on perustettu aktiivisten Kohtuus-ihmisten verkostoksi vuonna 2015. Kokoonnumme eri aiheiden ympärille keskustelemaan ja toimimaan kohtuullisemman maailman puolesta. Ryhmällä on sähköpostilista - ilmoittaudu mukaan: ursula.immonen(at)sll.fi Ursulalta voit myös kysyä lisää klubin toiminnasta, puh. 044 258 0598. Lue lisää Kohtuusklubista täältä.

 

  • Illan vierailija Janne Käpylehto on ollut monessa mukana ja edistänyt omassa elämässäänkin uusiutuvien energiamuotojen käyttöä. SLL Uudenmaan piiri palkitsi viime vuonna Jannen esimerkillisestä ja hauskasta tavasta toimia paremman maailman hyväksi.

 

Vapaa pääsy.

Ilmoittautuminen piirin toimistoon Lealle 8.2. mennessä: lea.heikkinen(at)sll.fi

 

 

kuuluu seuraaviin kategorioihin: , ,