Sijainti: Pääsivu / Satakunnan luonnonsuojelupiiri

Satakunnan luonnonsuojelupiiri

Satakunnan luonnonsuojelupiiri

Kuva: Risto Vilén, Merikarvian Reveli

Suomen luonnonsuojeluliiton Satakunnan piirin muodostavat sen 7 paikallisyhdistystä. Piiri edistää paikallista luonnon- ja ympäristönsuojelua yhdessä yhdistystensä kanssa järjestämällä talkoita, antamalla suosituksia maankäytöstä ja valvomalla kaavoitusta. Piirin toiminnasta vastaa vapaaehtoisista koostuva hallitus yhdessä työntekijöiden kanssa.

Keräämme Satakunnan luonnonsuojelupiiriin listaa eri alojen osaajista, joilta apua kaipaavat voivat jatkossa kysyä suoraan neuvoa. Oletko perehtynyt somen saloihin tai hallitsetko luontotyypit? Voit myös auttaa paikallisyhdistyksiämme lausuntojen, kannanottojen ja vastaavien laatimisessa, jos Sinulla on aiempaa kokemusta näiden asioiden kanssa toimimisesta. Oletko Sinä etsimämme asiantuntija? Siinä tapauksessa ilmoittaudu: piirisihteeri Risto Vilén, satakunta@sll.fi tai puh. 044 0211838.

Kaikki toiminnastamme kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita mukaan retkille, talkoisiin ja tapahtumiin sekä ideoimaan ja järjestämään itselleen mieluista toimintaa. Vapaaehtoistyöpanoksesi on meille tärkeä!

Voit tukea työtämme lähiluontosi hyväksi myös liittymällä Luonnonsuojeluliiton jäseneksi.

Satakunnan luonnonsuojelupiirin oma Satakunnan luonto -blogi on avattu 1.3.2017 Suomi100-vuoden kunniaksi. Uusia päivityksiä tulee tasaiseen, rauhalliseen tahtiin. Pääset lukemaan blogia http://sataluonto.blogspot.fi/