Sijainti: Pääsivu

Suomen luonnonsuojeluliitto Pori ry

 

MustavarisSuomen luonnonsuojeluliitto Pori ry (entinen Porin seudun ympäristöseura) tarjoaa toimintaa kaikenikäisille. Yhdistyksellä on muun muassa jäseniltoja ja retkiä.

Tulevat tapahtumat löytyvät sivulta: www.sll.fi/satakunta/pori/tapahtumat

Löydät meidät myös Facebookista.

Suomen luonnonsuojeluliitto Pori toivottaa jäsenet tervetulleiksi mukaan toimintaan! Kysy lisää ja kerro sähköpostiosoitteesi, niin tiedotamme sinulle tulevista tapahtumista. Jätä yhteystietosi lomakkeella "Tilaa uutiskirje". Hallituksen jäsenten yhteystiedot löydät sivulta Yhteystiedot.

 

 Kuva: Artur RydzewskiHannes Tiira - In Memoriam 29.6.1955 - 20.8.2019

Yhdistys kunnioittaa ja muistaa suurella lämmöllä edesmenneen puheenjohtajansa ja pitkäaikaisen jäsenen muistoa. Kirjailija, teologian maisteri Hannes Tiira menehtyi sairaskohtaukseen 20. elokuuta 2019. Hannes oli suuri luonnon ystävä, joka kirjoitti lukuisia kirjoja Satakunnan luonnosta, opasti ihmisiä luonnonharrastuksen pariin ja oli erityisen perehtynyt lintuihin ja niiden äänimaailmaan.

 

 


 

norppalogoSeuran uusi nimi: Suomen luonnonsuojeluliitto Pori ry

Alueellisena luonnonsuojeluyhdistyksenä toimiva Porin seudun ympäristöseura on jatkossa nimeltään Suomen luonnonsuojeluliitto Pori ry. Yhdistys päätti nimenvaihdoksesta tiistaina 12. maaliskuuta 2019 Luontotalo Arkissa Porissa pidetyssä vuosikokouksessaan ja PRH:n yhdistysrekisteri on vahvistanut uuden nimen yhdistyksen viralliseksi nimeksi.

Yhdistys, jonka jäsenmäärä on nykyisin noin 350, valitsi vuosikokouksessa myös uuden hallituksen. Puheenjohtajaksi valittiin Hannes Tiira, muiksi jäseniksi tulivat valituiksi Sini Solala, Virpi Heljala, Janne Lampolahti, Jaana Korkiamäki-Villanen, Jari Känä ja Ismo Ilén.

Vanha nimi ehti palvella yhdistystä lähes 50 vuotta, sillä seura on perustettu vuonna 1970. Uusi nimi kuvaa selkeämmin yhdistyksen asemaa ja tehtäväkuvaa Suomen luonnonsuojeluliiton paikallisena jäsenyhdistyksenä. Yhdistyksen tärkeimpiä toimintamuotoja ovat luontoretkien ja luontoaiheisten tilaisuuksien järjestäminen kaikille porilaisille. Muihin tehtäviin kuuluvat vaikuttaminen alueellisesti merkittäviin kysymyksiin kuten Yyterin kaavoitukseen ja Porin vesialueiden suojeluun.

Lisätietoja:
Yhdistyksen varapuheenjohtaja Janne Lampolahti, kts. Yhteystiedot

 

Karhuluodon ranta

 Oletko nähnyt siilejä?

Ilmoita havainnoistasi tai niiden puuttumisesta verkkosivullamme Siilihavainnot