Sijainti: Pääsivu

Ilomantsin Luonnonystävät

Ilomantsin Luonnonystävät on luonnonsuojeluyhdistys, jonka tarkoitus on edistää luonnonharrastusta sekä luonnon- ja ympäristönsuojelutyötä toiminta-alueellaan. Voimme antaa lausuntoja toimialaamme liittyvissä asioissa ja tehdä aloitteita sekä esityksiä viranomaisille. Erityisesti haluamme elvyttää luontoharrastusta ja tietämystä järjestämällä retkiä luontoon.

Luonnonkukkien päivää vietetään Ilomantsin Pappilanvaaran kulttuurimaisemassa su 14.6.2015 klo 14-16.30  Lisätietoja>> 

 Tervetuloa jäseneksi tämän linkin kautta >>

Uutisia

Ilomantsin mallimetsä

Baltic Landscape in change -hanke kehittää menetelmiä moniulotteisesti kestävään metsätalouteen. Toiminta ja tulokset demonstroidaan Ilomantsin mallimetsän kautta.

Hankkeen toteuttamisesta vastaa Itä-Suomen yliopisto ja Mekrijärven tutkimusasema. Yhteiskumppaneita ovat kaikki Ilomantsissa metsää käyttävät ja omistavat tahot. Ilomantsin Luonnonystävät ovat olleet aktiivisesti mukana hankkeessa.

Mallimetsä -hankkeen nettisivut: www.modelforest.fi

Ilomantsin mallimetsä on virallisesti hyväksytty kansainväliseen mallimetsäverkostoon.

Peter Besseau, Executive Director, IMFN Secretariat, toivottaa Ilomantsin tervetulleeksi mallimetsäverkostoon. Videoviesti on katsottavissa Youtubessa.

(IMFN=International Model Forest Network  www.imfn.net )

  Ilomantsin Luonnonystävät ry (ILY)

  ILY:n toiminta käynnistyi uudelleen keväällä 2008. Ensimmäisen kauden yhdistystä johti möhköläinen Päivi Sissonen ja kaksi seuraavaa myös möhköläinen Jorma Lemmetyinen. Vuoden 2011 puheenjohtajaksi valittiin Kari Rissanen. Marko Tuovinen luotsaa yhdistystä vuodesta 2012 eteenpäin.

  Jos sinua kiinnostaa luonnossa liikkuminen, luonnontietämyksen lisääminen, luonnonsuojelu tai tunnet muuten ystävyyttä luonnon kanssa, niin tervetuloa mukaan Luonnonystävien toimintaan tai sen tapahtumiin.

  Järjestämme ensisijaisesti erilaisia luontoon liittyviä mukavia tapahtumia, mutta tarvittaessa otamme myös kantaa luonnon puolesta, mikäli näemme siihen aihetta.

  Yhdistys tehostaa toimintaansa lisäämällä tiedottamista netin kautta.

  Ainutlaatuinen ilomantsilainen luonto ansaitsee ystävänsä ja puolustajansa.

   

  Marko Tuovinen

  Puheenjohtaja

  045 138 2973

  ilomly(at)gmail.com

  isl_banneri5.jpg

  suomen_luonto_banneri.png