Sijainti: Pääsivu / Mikä on Suupohjan ympäristöseura?

Mikä on Suupohjan ympäristöseura?

Suupohja.png


Suupohjan ympäristöseura ry toimii luontoharrastuksen ja lähiluonnon tuntemuksen edistämiseksi sekä edistää luonnon- ja ympäristönsuojelua Suupohjan alueella.

Suupohjan seutukuntaan kuuluvat Kauhajoki, Isojoki, Karijoki ja Teuva. Suupohjan rannikkoseudun seutukuntaan kuuluvat lisäksi Kristiinankaupunki, Kaskinen ja Närpiö. Nämä kaikki ovat Suupohjan ympäristöseuran aluetta.

Toimintamme on pääasiassa retkiä ja erilaisia luontoon liittyviä tapahtumia. Lisäksi seuraamme alueen luonnon tilaa ja siihen vaikuttavia poliittisia päätöksiä, ja tarvittaessa otamme niihin kantaa. Meitä kiinnostaa erityisesti soiden, metsien ja vesistöjen sekä niiden lajistojen hyvinvointi.

Järjestämämme retket ja tapahtumat ovat kaikille avoimia yleisötilaisuuksia, joihin aivan kaikki ovat erittäin tervetulleita!


Tule mukaan toimintaan!

Yhdessä voimme paremmin vaikuttaa luonnon puolesta.

  • Liity jäseneksi! Liittyessäsi Suupohjan ympäristöseuran jäseneksi liityt samalla myös Suomen luonnonsuojeluliittoon ja saat Luonnonsuojelija-jäsenlehden neljä kertaa vuodessa. Jäseneksi voit liittyä kätevästi verkossa.

 

Suomen luonnonsuojeluliiton osa

Suupohjan ympäristöseura on Suomen luonnonsuojeluliiton Pohjanmaan piirin paikallisyhdistys, yksi viidestätoista paikallisyhdistyksestä Pohjanmaan alueella ja yksi kymmenestä Etelä-Pohjanmaan alueen paikallisyhdistyksestä.


Perustietoa

Suupohjan ympäristöseura ry on perustettu 18.10.1990. Sen rekisterinumero on 153.623. Yhdistyksen kotipaikka on Kauhajoki, joka on Suupohjan seutukunnan keskuskaupunki. Suupohjan seutukuntaan kuuluvat Kauhajoki, Isojoki, Karijoki, Teuva, Kristiinankaupunki, Kaskinen ja Närpiö.