Sijainti: Pääsivu / Toiminta / Päätöksenteko

Päätöksenteko

 

Päätöksenteko

 

Suomen luonnonsuojeluliiton Pirkanmaan piiri ry. on Suomen luonnonsuojeluliiton alueellinen järjestö, johon kuuluu 16 paikallisyhdistystä.

Piirikokoukset

Piirin jäsenyhdistykset kokoontuvat kaksi kertaa vuodessa sääntömääräisiin kokouksiin. Kevätkokous pidetään helmi-maaliskuussa ja syyskokous loka-marraskuussa.

Kevätkokouksessa käsitellään edellisen vuoden toimintakertomus ja tilinpäätös sekä päätetään vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle. Joka kolmas vuosi kevätkokous valitsee edustajat Suomen luonnonsuojeluliiton liittokokoukseen ja piirin ehdokkaat liittovaltuustoon.

Syyskokouksessa vahvistetaan toimintasuunnitelma ja talousarvio seuraavalle toimintavuodelle. Siellä myös valitaan piirin puheenjohtaja ja piirihallituksen jäsenet erovuoroisten ja eronneiden tilalle.

Yhdistysnetti

Suomen luonnonsuojeluliiton Yhdistysnetti toimii tietolähteenä ja ideapankkina Suomen luonnonsuojeluliiton piireille ja yhdistyksille. Neuvoja, vinkkejä ja faktoja on tarjolla kaikille yhdistystoimijoille: niin puheenjohtajille, sihteereille, taloudenhoitajille, viestintä- ja nettivastaaville kuin muillekin yhdistysaktiiveille.