Sijainti: Pääsivu / Yhdistys / Jäsenedut

Jäsenedut

Hyödynnä jäsenetusi!

Tampereen ympäristönsuojeluyhdistyksen jäsenenä saat alennusta seuraavista paikoista

• Tampereen Luontokauppa, Laukontori 4, 33200 Tampere, 10% alennus kaikista normaalihintaisista tuotteista.
  • Ekokauppa Ruohonjuuri, Hämeenkatu 15, 33100 Tampere, 5% alennus kaikista normaalihintaisista tuotteista
  • Ekokampaamo Oranssi, 5% alennus, Palomäentie 30, 33230 Tampere
  • Vuohisaaren mökin vuokrausPirkanmaan luonnonsuojelupiiri vuokraa Vuohisaarta Suomen luonnonsuojeluliiton jäsenille. Mökki sijaitsee 6 km:n päässä Mäntästä Oriveden suuntaan.
  • Jäsenenä saat neljä kertaa vuodessa ilmestyvän valtakunnallisen Luonnonsuojelija-lehden ja kahdesti vuodessa ilmestyvän Tysyn jäsenlehden.
  • Suomen Hostellijärjestön kotimaan hostellit: 10 % alennus/vrk normaalista majoitushinnasta sekä 5 euron alennuksen kansainvälisestä hostellikortista.
  • Alennusta retkiryhmän vaelluksista (Huom. normaalit retket ilmaisia kaikille.)