Sijainti: Pääsivu / Toiminta / Retkiryhmä

Retkiryhmä

Retkiryhmä on matalan kynnyksen retkeilytoimintaa järjestävä vapaaehtoisporukka Tysyn sisällä. Reilun vuoden mittaisen toimintansa aikana ryhmä on järjestänyt eri mittaisia ja tasoisia retkiä muutaman tunnin tutustumisista lähiympäristön luontokohteisiin aina useamman päivän vaelluksiin. Toimintaan on tervetullut kuka tahansa retkeilystä kiinnostunut, riippumatta aiemmasta kokemuksesta. Yhdistyksen jäsenyys ei ole edellytys toimintaan osallistumiselle.

Ryhmä järjestää myös teemailtoja, joissa keskitytään retkeilyn eri osa-alueisiin tai joissa istutaan iltaa retkeilystä jutellen.

Toimintaan pääset helpoiten mukaan Pirkanmaan retkiryhmä -Facebook-ryhmän kautta ja liittymällä retkiryhmän sähköpostilistalle (kts ohjeet sll.fi/tampere). Facebook-ryhmän ja sähköpostilistan kautta saat tietoa myös muiden tahojen järjestämistä retkistä lähialueella.

Jos kaipaat retkillesi kaveria tai haluat tutustua uusiin retkikohteisiin, hyppää mukaan toimintaan!

Tulevat retket

Retkemme löytyvät näiden sivujen tapahtumakalenterista (pääsivun vasemmassa reunassa), Facebookista ja sähköpostilistalta. 

Ylläpidämme myös Pirkanmaan luonnonsuojelupiirin "retkisivuvälilehteä", josta löytyy kootusti ja laajemmin myös muiden Pirkanmaan SLL:n paikallisyhdistyksien retkiä 

http://www.sll.fi/pirkanmaa/retket 

Tampereen retkilista-sähköpostilista

Retkilista on ensisijainen tiedotusväylä Tysyn järjestämille retkille. Listalla tiedotetaan laajemmin myös muiden järjestämistä retkistä. Retkilistalle voi liittyä täyttämällä lomakkeen.

Tule mukaan retkille!

Lisätietoja: retkiryhma ät gmail piste com


Retkiryhmä 
Facebookissa

 

Aiempien vuosien retket

| 2016 |