Sijainti: Pääsivu / Toiminta

Toiminta

Täältä löydät kuvaukset toimintaryhmistämme ja siitä miten voit tulla mukaan.

Luonnonsuojeluliitto Tampereen toimintaryhmissä pääset vaikuttamaan kaupungin tulevaisuuteen, suojelemaan lähiluontoa, järjestämään retkiä, talkoilemaan, kehittämään ja huoltamaan luontopolkuja, rakentamaan pönttöjä, tekemään lehteä, suunnittelemaan tapahtumia, kuvaamaan tai vaikkapa tekemään blogikirjoituksia. Jos innostusta riittää, niin voit jopa perustaa uuden toimintaryhmän, mihin saat meiltä tukea.

Vasemmasta sivupalkista löydät lisätietoa toimintaryhmistä.

Tule mukaan!

Sähköpostilistat

Erityisesti toimintaryhmien tiedotus ja keskustelu keskittyy sähköpostilistoille. Liittyäksesi sähköpostilistoille lähetä tyhjä sähköpostiviesti osoitteeseen

Lehtiryhmä: tysy-lehti+subscribe [ät] googlegroups.com

Talkooryhmä: tysy-talkoot+subscribe [ät] googlegroups.com

Retkiryhmä: tästä tai retkiryhma [ät] gmail.com.

Roskaryhmä : roskaryhma [ät] googlegroups.com 

HUOM! Saat sähköpostin, jossa sinun tulee valita "Liity tähän ryhmään"/"Join this group" jne...Kaavoitusryhmä: tysy-kaavoitus+subscribe ät googlegroups.com

Aktiivit


Yhdistyksemme vapaaehtoistoimijoille on keväällä perustettu kaksi uutta keskustelukanavaa: sähköpostilista ja Facebook-ryhmä. Sähköpostilistalle voi liittyä lähettämällä liittymispyynnön osoitteeseen tysy.info ät gmail.com tai lähettämällä tyhjän viestin osoitteeseen vapaaehtoiset-tampere+subscribe ät googlegroups.com. Facebook-ryhmä löytyy täältä.

Lisätietoja: tysy.info ät gmail.com.

UKK

Vastaus meiltä yleisimmin kysyttyyn kysymykseen on seuraava: Tapahtumiimme osallistuminen ei edellytä jäsenyyttä yhdistyksessä ja toimintamme on pääsääntöisesti ilmaista ihan kaikille.