Sijainti: Pääsivu / Jotain muuta - muuta jotain / 28. Vaateostoksilla

28. Vaateostoksilla

Suurimmalla osalla ihmisistä on vaatteita enemmän kuin ehtii pitää päällään. Ja lisää on saatava, koska tänä keväänä luonnonvalkoiset tunikat ovat muodissa! Välillä on hyvä miettiä, mitä vaatteet sinulle merkitsevät. Yritätkö viestiä pukeutumisella jotain muille, onko vaatteiden tarkoitus rakentaa omaa minuuttasi, onko kauneus, mukavuus vai käytettävyys sinulle tärkeintä? Ja sitten suurin kysymys: mistä olet valmis pukeutumisessasi tinkimään ympäristön hyväksi?

Ympäristöystävällisen pukeutumisen säännöt ovat tässä tärkeysjärjestyksessä. Jos et voi toteuttaa ykköstä, toteuta kakkonen ja niin edelleen.

  1. Hanki vain tarpeellinen.
  2. Hanki käytettyä
  3. Hanki laadukasta
  4. Hanki ajatonta ja monikäyttöistä.

Monilla muotiketjuilla on omat esim. ekopuuvillamallistonsa. Niitä kannattaa kysellä ja suosia. Samoin näin kesän kynnyksellä voit muistaa, että silkki ja pellava ovat puuvillaa ympäristöystävällisempiä kuituja. Netistä löydät ympäristöystävällisten vaatteiden nettikauppoja, kirpputorit pursuavat hyvää ja tuunattavaa tavaraa. Ota vastaan haaste! Ympäristöä säästäen ja tyylikkäästi on mahdollista pukeutua yhtä aikaa!