Search results

16 hakutulos(ta) sopii hakuehtoihin.
Filter the results.
Sisältötyyppi
Uudemmat kuinSort by relevance · date (newest first) · alphabetically
Kaaliojan ketotalkoot
Ketotalkoilla saadaan lisää kasvualuetta Suomen ainoalle luonnovaraisille taponlehtiesiintymälle. Ketokasvien kasvualuetta voidaan lisätä poistamalla alueelta pensastoa ja joitakin puita. Tervetuloa mukaan talkoisiin.
Ketotalkoot Suutarinpellolla
Saukkoretki
Pohjois-Kymen Luonto ry järjestää saukkoretken sunnuntaina 25.2. Retki alkaa Vaahteratalon pihasta (Varuskuntakatu 8) kello 9 ja kestää noin kello 15:een. Tarkoitus on käydä Kymijoen varrella parissa kolmessa paikassa, joissa saukosta on näköhavaintoja. Retkioppaana toimii yhdistyksen puheenjohtaja Jukka Airola. Vaikka saukosta ei näkyisi viiksen vilaustakaan, luvassa on mukava retkipäivä talvisessa jokiluonnossa. Retkelle on hyvä varustautua talvisäähän sopivin vaattein, lumessa kahlaamiseen soveltuvin jalkinein sekä riittävin retkieväin. Kiikarikaan ei liene pahitteeksi. HUOM!! Retki on maksuton, mutta kimppakyytien järjestämisen takia OSALLISTUVIA PYYDETÄÄN ILMOITTAUTUMAAN viimeistään perjantaina 23.2. sähköpostitse pohjoiskymenluonto@gmail.com tai puhelimitse 040 596 2224. Mukaan mahtuvat 12 ensimmäisenä ilmoittautunutta.
Located in Tiedotus
Luontoilta
Luonnonkukkien päivä
Saukkoretki
Pohjois-Kymen Luonto ja Luonto-Liiton toimintaryhmä Kaasu järjestävät koko perheen saukkoretken Verlaan.
Metsäretki Sippolaan
Järjestämme pyöräretken Sippolaan "Rainionmäelle".
Puistoretki
taiteiden yö Vaahteratalolla
Kansanmusiikkiyhtye Lohtutorttu esiintyy Vaahteratalon pihassa Taiteiden yönä kello 17 - 17.30. Sen jälkeen paikalliset kansanmusiikin taitajat jamittelevat niin kauan kuin intoa riittää. Kuka tahansa on tervetullut soittelemaan, joten kurttu tai muu soittopeli kainaloon ja Vaahteratalolle jammailemaan!
Koko perheen hiihtoretki