Search results

12 hakutulos(ta) sopii hakuehtoihin.
Filter the results.
Sisältötyyppi
Uudemmat kuinSort by relevance · date (newest first) · alphabetically
Luonnonkukkien päivä Kuusankoskella
Luonnonkukkien päivänä Pohjois-Kymen Luonto vie retkeilijät tutustumaan Koskivuoren lehtoon ja vieressä olevalle täyttömaa-alueelle Kuusankoskelle.
Ketotalkoot Suutarinpellolla
Huolehdimme alueemme perinnemaisemista. Talkoovoimin kunnostamme syksyisin Suutarinpeltoa Kouvolassa. Aluetta raivataan ja maisemaa avataan poistamalla pajukkoa. Kohde metsittyisi ja kasvaisi umpeen ilman hoitoa. Tule mukaan!
Kaaliojan ketotalkoot
Ketotalkoilla saadaan lisää kasvualuetta Suomen ainoalle luonnovaraisille taponlehtiesiintymälle. Ketokasvien kasvualuetta voidaan lisätä poistamalla alueelta pensastoa ja joitakin puita. Tervetuloa mukaan talkoisiin.
Kalalammen retki
Kalalammen retki 16.9.2018. Retki alkaa klo 12,00. Kokoontuminen Haukitien päässä olevalla parkkipaikalla.
Saukkoretki
Pohjois-Kymen Luonto ry järjestää saukkoretken sunnuntaina 25.2. Retki alkaa Vaahteratalon pihasta (Varuskuntakatu 8) kello 9 ja kestää noin kello 15:een. Tarkoitus on käydä Kymijoen varrella parissa kolmessa paikassa, joissa saukosta on näköhavaintoja. Retkioppaana toimii yhdistyksen puheenjohtaja Jukka Airola. Vaikka saukosta ei näkyisi viiksen vilaustakaan, luvassa on mukava retkipäivä talvisessa jokiluonnossa. Retkelle on hyvä varustautua talvisäähän sopivin vaattein, lumessa kahlaamiseen soveltuvin jalkinein sekä riittävin retkieväin. Kiikarikaan ei liene pahitteeksi. HUOM!! Retki on maksuton, mutta kimppakyytien järjestämisen takia OSALLISTUVIA PYYDETÄÄN ILMOITTAUTUMAAN viimeistään perjantaina 23.2. sähköpostitse pohjoiskymenluonto@gmail.com tai puhelimitse 040 596 2224. Mukaan mahtuvat 12 ensimmäisenä ilmoittautunutta.
Located in Tiedotus
Luonnonkukkien päivä
Luontoretki luonnonkukkien päivänä
Järjestämme Luonnonkukkien päivänä 16.6. maksuttoman luontoretken Keltissä Kymijoen rantamaisemissa.
Luonnonkukkien päivä
Järjestämme Luonnonkukkien päivänä 16.6. maksuttoman luontoretken Keltissä Kymijoen rantamaisemissa.
Retki Päijänteen kansallipuistoon
Järjestämme juhlavuotemme kunniaksi hieman pitemmän retken ja menemme päiväksi Päijänteen kansallispuistoon.
Pyöräretki Anjalaan
Retken pääkohteena Koskirannanmäki sekä kolme mahdollista lisäkohdetta, joista etusijalla läheinen Känkkärämäki. (Muut Junkkarinvuori ja Kuuselan vanha metsä.)