Sijainti: Pääsivu

Janakkalan luonto ja ympäristö ry

Tervetuloa mukaan kokemaan luontoa niin Janakkalassa kuin vähän muuallakin.

Hakoisten siltaToiminnassamme keskeisellä sijalla ovat retket. Keväisin ja syksyisin retkeilemme lähimaastoissa. Kesäretkillä tutustumme kansallispuistoihin tai sellaisiksi kaavailtuihin alueisiin.

Toinen meille hyvin tärkeä toimintamuoto on Janakkalan Tarinmaan Laurinmäki-Määkynmäki luontopolun ja Räikälän niityn hoito. Olemme ottaneet ne vastuullemme. Hoitotalkoilla tapaamme toisiamme ja laitamme samalla paikkoja kuntoon.

Janakkalan luonto ja ympäristö yhdistys löytyy myös Facebookista: https://www.facebook.com/JanakkalanLuonto. Valokuvia voi katsoa myös ilman omaa Facebook -tiliä.

Käytännössä paras tapa tutustua Janakkalan luonto ja ynpäristö yhdityksen toimintaan on Facebook. Tämä tuottaa tietenkin ongelmia niille, jotka eivät syystä tai toisesta halua kirjautua Facebookin käyttäjiksi. Toistaiseksi tähän on kuitenkin jouduttu menemään, koska näiden SLL:n ylläpitämien sivujen päivittäminen on melko työlästä.

Tapahtumat
Retki Hattelmalanjärvelle 24.05.2019 09:00 - 14:00 — Hml Hattelmalanjärvi/lähtö Janakkala, Turengin seurakuntatalo (Juttilantie 2)
Tarinmaan luontopolun ja Räikälän niityn hoitotalkoot 02.06.2019 13:00 - 16:00 — Janakkala, Laurin kievarin kenttä
Tarinmaan luontopolun ja Räikälän niityn hoitotalkoot 17.08.2019 10:00 - 14:00 — Janakkala, Räikälän kievarin kenttä
Tulevat...