Sijainti: Pääsivu / Yhdistys

Hämeenlinnan seudun luonnonsuojeluyhdistyksen toiminta-ajatus

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää toiminta-alueellaan luonnon- ja ympäristönsuojelua.

Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys harjoittaa valistus- ja neuvontatoimintaa järjestämällä kokouksia ja esitelmätilaisuuksia sekä julkaisemalla alaa käsittelevää yleisövalistusta tiedotusvälineissä, tekee aloitteita ja esityksiä viranomaisille ja yhteisöille sekä ottaa tarpeen mukaan kantaa toimialaansa liittyvissä asioissa, tekee ehdotuksia luonnonsuojelu- ja muiden alueiden varaamiseksi ja rauhoittamiseksi, edistää luonnon kaikinpuolista tuntemusta järjestämällä yleisöretkiä luontoon ja antamalla siellä asianmukaista havainto-opetusta, edistää luontoon kohdistuvaa tutkimusta ja harjoittaa nuorisotoimintaa sekä edistää luonnonsuojelua pitämällä kirjastoa ja kokoelmia.

Hyönteiskerho Cupido 16.04.2020 18:00 - 20:00
Kasvikerho Pulsatilla 02.05.2020 10:00 - 14:00 — Hauho